Eskipolat İlkokulu
ESKİPOLAT MAH. ESKİPOLAT KÜME EVLERİ ESKIPOLAT ILKOKULU BLOK NO: 102 AZİZİYE / ERZURUM

İl genelinde sürekli dereceye giren okullardan biri olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Atatürk İlke ve İnkılaplarında anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına ve anayasanın başlangıçtaki temel ilkelerine dayanan demokratik ,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Ders başlama saati 08:30 ders bitiş 14:00

KALORİFERLİ

Servis Bilgisi

Öğretmenler kendi imkanlarıyla Erzurum merkeze ya da Aziziye merkeze gidiş-geliş yapabilmektedirler.

İlçeye 26 km, şehir merkezine 40 km uzaklıktadır.

Eskipolat Mahallesi