KADINA ŞİDDET İLE MÜCADELE VE FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ

20.09.2022 tarihinde Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı" sonucunda alınan kararlar doğrultusunda okulumuzda bir çok çalışma yapıldı . İşte Onlardan bazıları ;

·        1-Okulumuz 4/A Sınıfı Sınıf Rehber Öğretmeni tarafından 4/A sınıfı öğrencilerine kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda görsel bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

·        2-" TEK TUŞLA ŞİDDETİN KARŞISINDA KADINLARIN YANINDA KADES" ve "KADINA El KAL-KA-MAZ" afişleri okulumuzun görülen yerlerine asılarak dikkat çekme etkinliği yapıldı.

·        3-Kadın öğretmenlerimiz tarafından erkek öğretmenlerimize kadına yönelik şiddete duyarlılığı artırmak amacı ile "Kadına El Kalkmaz" broşürleri dağıtıldı.

·        4-5. Sınıf öğrencilerimiz tarafından "Şiddete Dur De!" teması ile boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte en başarılı resimler okul panosunda sergilendi.

29-11-202229-11-202229-11-202229-11-202229-11-2022